Zuid Amerika

Deze weblog gaat over een reis door Zuid Amerika.

My Photo
Name:
Location: Deventer, Overijssel, Netherlands

Friday, February 16, 2007

aanvulling van Josien

Hallo allemaal,

Ik heb net Jos gesproken. Het gaat goed met hem. Gisteren is hij geopereerd en is de infectie uit zijn voet verwijderd. De operatie is prima verlopen. Hij wordt zeer goed in de gaten gehouden en de zorg is professioneel. Hij verwacht begin voldende week uit het ziekenhuis ontslagen te worden. Zodra de artsen hier een definitieve uitspraak over doen, kan de terugreis geregeld gaan worden.

We houden jullie op de hoogte.
Groet namens Jos
Josien

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

he Josien, het is gelukt .....
jel

10:52 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hoi Allemaal,
Jos net gebeld, hij maakt het goed en wordt maandag waarschijnlijk uit het ziekenhuis ontslagen. Hij wil dan ook direct naar huis, want om nu op krukken verder te strompelen (ik weet dat hij dat wel zou kunnen, maar hij heeft al genoeg laten zien)ziet hij niet zitten. Aan zijn stem te horen, oude maatjes kunnen dat, mist hij ons allen heel erg. Maar om daar nu je poot voor te breken... Binnenkort plaatst hij nog een rontgenfoto op zijn log!
Ondertussen adviseer ik iedereen Marjolein te volgen. Je hebt ook altijd baas boven baas.

11:37 AM  
Anonymous Anonymous said...

Dag familie Aalders,

Fijn om te horen wat er precies gebeurd is en dat het met Jos ook goed gaat.

Ook erg prettig te weten dat Jos hulp heeft gehad met allerlei zaken, en dat ie er niet alleen voor stond in deze vervelende situatie.

Ik wens jullie allen heel veel sterkte want het zullen wel een paar heeele lange dagen worden voordat jullie elkaar terug gaan zien...

Groetjes,

J@nnette

10:04 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hoi Jos en familie,

Goed om te horen dat alles goed is verlopen, wat zal dat vervelend zijn zo alleen in een ziekenhuis zo ver weg van huis. Gelukkig is alles onder controle en we hopen je weer gauw terug te zien in Nederland, ook al zal dat voor jou betekenen dat dit het einde is van je avontuur.

Groetjes Carin

12:48 AM  

Post a Comment

<< Home